STÖRS DITT ARBETE I DET ÖPPNA KONTORSLANDSKAPET?

OCTACELL-MODULERNA ÄR EN INNOVATIV OCH EFFEKTIV LÖSNING PÅ BULLERPROBLEM I ÖPPNA KONTOR

PRATA UTAN ATT STÖRA ANDRA

HÄR TRIVS DU OCH KAN KONCENTRERA DIG PÅ ARBETET

ANDAS REN OCH FRISK LUFT

FÖRÄNDRA ENKELT FRÅN ETT UTRYMME TILL ETT ANNAT EFTER BEHOV

 

FLEXIBILITET

Organisationer lever i ständig förändring och att förutse framtida utrymmeskrav är nästan omöjligt.

Octacell-standardmodulerna kan anpassas för att motsvara det aktuella utrymmesbehovet

Samma moduler kan användas i en mängd olika utrymmen under produktens livstid.

Dra nytta av en kostnadseffektiv, ekologisk och flexibel utrymmeslösning.

Hela

60%

lägre kostnader då samma moduler kan användas till nya och flexibla utrymmen

AKUSTIK

Octacell-modulernas stora glasytor ger ljus och rymd, men är försedda med tjockt soundcontrol-laminerat ljudisoleringsglas.

Även i övrigt har Octacell-produkterna en mycket högklassig ljudisolering som inte släpper ut ljud och som stänger ute buller som kommer utifrån. Dessutom kan Octacell-produkterna förbättra hela kontorsutrymmets akustik med hjälp av akustikskivor som finns tillgängliga.

Vi anser att Octacell-modulernas ljudisolering är den bästa som finns på marknaden.

12,76 mm

tjocka specialtillverkade ljudisoleringsglas

UTRYMMESEFFEKTIVT

I Octacell-modulerna används ljudisolerade glasskjutdörrar som möjliggör en flexibel placering av modulerna.

Dessutom är Octacell-modulernas storlek optimerad för olika specifika behov för att vara så effektiva som möjligt men ändå vara trivsamma och stimulerande.

Ett avskilt rum för två personer kräver till exempel endast 2,08 m2

2 X

mindre utrymmesbehov tack vare skjutdörr

FILTRERAD, EFFEKTIV VENTILATION

Inneluften på Octacell arbetsutrymme är färsk och fräscha.  Ventilationen är specialdesignad för att upprätthålla goda arbetsförhållanden.

Octacell-modulerna kan vid behov även kylas ned med specialdesignad komfortkyla. Be om mer information.

30

Liter växlande luft per sekund

Våra kunder

   

ARBETS- OCH KONFERENSLOKALER

Olika arbetsuppgifter behöver specifika utrymmen. Octacell har moduler för telefonsamtal, videosamtal, individuellt arbete, grupparbete och konferenser. Nedan rekommenderar vi Octacell-moduler för olika exempel på utrymmen.

Möjligheterna begränsas inte till exemplen, modulerna kan sättas ihop till en helhet som passar varje specifikt utrymme.

KOMBINATIONSUTRYMMEN

Kombinera olika utrymmen till en modulhelhet för att maximera utrymmeseffektiviteten. Utrymmen för grupparbete och individuellt arbete kan till exempel vara i samma modulhelhet.

Vi hjälper till att kombinera våra moduler till rätt helhet.

Klicka på produkterna för närmare information!

LEVERANS OCH PRIS

Octacell-produkter i standardformat levereras inom 2–6 veckor beroende på tillgänglighet.

Leverans av större helheter anpassas alltid efter kundens behov.

Octacell-produkterna är den mest kostnadseffektiva lösningen för växlande utrymmesbehov. Vår tydliga prissättning utgår från det antal Octacell-moduler som behövs och eventuell kundspecifik planering. Alla produkter levereras monterade (adress och monteringsmetod inverkar på installationskostnaden). Kontakta oss för en offert!

SE VIDEO NEDAN – OCTACELL ANPASSAS SMIDIGT

SKRÄDDARSYDD PRODUKT

Alla moduler kan enkelt levereras som standardprodukter eller skräddarsys tack vare den innovativa moduluppbyggnaden, så att de motsvarar verksamhetsutrymmets behov och atmosfär.

Olika ytor för olika miljöer

Moduluppbyggnaden möjliggör de mest varierande storlekar och typer av utrymmen men ger även goda möjligheter att förändra inre och yttre ytor vad gäller färg, ytmaterial och stil. Octacell-produkternas yttre ytor kan också användas som hjälp i inredningen, t.ex. som hyllor, akustiska väggar eller grönväggar.

Olika utrymmen för olika behov

I praktiken kan Octacell-modulärer skapa olika arbets- och konferensrum i ett utrymme som redan existerar eller som ska byggas upp, eftersom man med modulerna kan skapa en komplett lösning som passar för ett specifikt utrymme. Antalet glasväggar och helväggar samt placering är flexibelt.

Lätt att montera och förändra

Att bygga upp ett utrymme och därefter förändra när behoven förändras går enkelt på en arbetsdag utan störande byggarbeten i lokalen.

3D-modellering

Alla våra produkter är 3D-modellerade och SolidWorks 3D-modellerna används av vårt samarbetsnätverk (bl.a. arkitekt- och designbyråer). För mer omfattande behov kan vi designa en optimal lösning med hjälp av datamodellering.

Passande rum finns alltid! Det är vårt mål.

Företaget Octacell Oy

Octacell moduluppbyggda produktfamilj är Octacell Oy:s modernamodell-, varumärkes- och produktskyddade koncept som 2019 lanserades för alla befintliga verksamhetsutrymmen samt utrymmen som ska byggas upp.

Vision

Octacell Oy:s mål är att erbjuda arbetsmiljöer med ökad komfort, trivsel och effektivitet i verksamhetsutrymmen (framförallt i kontorslokaler). Vi arbetar varje dag för att våra kunders anställda ska ha en bättre och effektivare arbetsmiljö.

Framtiden är i våra händer

Octacell Oy är ett helt finskägt tillväxtföretag som sedan 2016 har utvecklat ett framgångsrikt nytt modulkoncept som smidigt, snabbt och kostnadseffektivt svarar mot företagens ständigt förändrade utrymmesbehov. Octacell:s huvudkontor ligger för närvarande i Esbo.

Finländsk kvalitet

Alla Octacell-produkter tillverkas i Finland. Viktiga värden vid tillverkningen är kvalitet och att produkten har lång hållbarhet. Största delen av produkterna tillverkas i Österbotten, känt för sin högklassiga möbelindustri. Alla Octacell-produkter har en 5 års begränsad garanti. 

Ansvarsfullhet

Som ett modernt företag strävar Octacell efter att tillverka produkterna så ekologiskt som möjligt och har bland annat avsevärt minskat antalet plastdelar under produktutvecklingen och framöver vill vi slopa plasten i hela produktionskedjan.

Gedigen bakgrund

Octacell Oy:s grundare, BI Antti Sundqvist, är vd för företaget. År 2019 gick Halton Group, ett finländskt företag med global verksamhet, med som placerare och samarbetspartner i Octacell Oy. 

Antti Sundqvist

VD
046 923 5424

Miikka Merinen

Produktion
040 530 9592

Alex Aminoff

Försäljning
040 820 4868

Intresserad/vill du köpa?

Ring: +358 46 923 5424

E-post: sales@octa.fi

vi säljer gärna bättre och moderna arbetsutrymmen. Du kan även kontakta Octas säljrepresentanter.

Vi betjänar vardagar mellan 8–20.

Eller kom och bekanta dig med våra produkter:

OCTACELL OY

Lilla industrigatan 1, 02920 Esbo

Öppet vardagar 8–17, men ring gärna först så att vi inte är på kundbesök.

Vi besöker dig

Vi besöker gärna våra kunder för att bedöma vilken Octacell-lösning som ger det bäst fungerande arbetsutrymmet. Besöket kostar ingenting.

Arkitekt- eller designbyrå?

Vi presenterar gärna våra innovativa Octacell-lösningar för arkitekt- och designbyråer specialiserade på kontorslokaler. Begär ett besök och delta i skapandet av framtida verksamhetsutrymmen!

Fakturering:

FO-nummer: 2870839-3

Alla fakturor ska skickas som nätfaktura: OVT-kod: 003728708393 (operatör: Maventa, förmedlarkod: 003721291126)

Kontakt